MAINE COON CATTERY ASHAMTA

Rainbowbridge

Poezen 
Katers 
Kittens 
Kastraten 
Ontstaan 
Fokbeleid 
Rainbowbridge 
Contact 
Links 
Herplaatsing 

 

Carry Through Sammy Jo's Nefertari

Aura van ashamta

 
 

Op woensdag 18 Januari 2017 hebben we Tara onze eerste maine coon moeten laten gaan. Ze was 16 jaar oud maar helaas had ze botkanker wat niet te genezen was. Ik zal mijn maatje heel erg gaan missen.

Aura is overleden tijdens een routine sterilisatie. Waarschijnlijk heeft ze een reactie gekregen op de narcose. We zullen haar gaan missen.

Shanna's Texas Blue Amun

Sharifa van Ashamta

Octavia Thurina van Ashamta

Na een lange tijd van gezondheids problemen hebben we Amun met pijn in ons hart uiteindelijk moeten laten inslapen.

Op donderdag 12 september hebben we onze kleine meid moeten laten gaan. Na een zeer kort ziekbed van minder dan 24 uur ging het niet meer en hebben we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van deze schat.

Op 17-7-2010 is tot onze grote onsteltenis Octavia Thurina moeder van 4 kittens van 9 dagen overleden als gevolg van het openscheuren van de wond van haar keizersnede. We zullen haar erg gaan missen.

Taleta van Ashamta

Defy van Ashamta

Paris van Ashamta

Op 28-10-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Taleta. Als gevolg van langdurige tandvleesontsteking waar helaas niets tegen hielp hebben haar niertjes het begeven en moesten we de moeilijke beslissing nemen haar te laten gaan.

Op 7-1-2013 hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Defy in te laten slapen. Ze had een inoperabele tumor in haar wang zitten.  We zullen haar heel erg missen.

Op 6-6-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Paris. Paris was al geruime tijd ziek. Op het eind had ze uitdrogings verschijnselen als gevolg van falende nieren.

Copyright(c) 2006 Cattery Ashamta. All rights reserved