MAINE COON CATTERY ASHAMTA

 

 

Rainbowbridge

 

Poezen 
Katers 
Kittens 
Herplaatsing 
Kastraten 
Ontstaan 
Fokbeleid 
Rainbowbridge 
Contact 
Links 

Shanna's Texas Blue Amun

Na een lange tijd van gezondheids problemen hebben we Amun met pijn in ons hart uiteindelijk moeten laten inslapen.

Sharifa van Ashamta

 

Op donderdag 12 september hebben we onze kleine meid moeten laten gaan. Na een zeer kort ziekbed van minder dan 24 uur ging het niet meer en hebben we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van deze schat.

Octavia Thurina van Ashamta

 

Op 17-7-2010 is tot onze grote onsteltenis Octavia Thurina moeder van 4 kittens van 9 dagen overleden als gevolg van het openscheuren van de wond van haar keizersnede. We zullen haar erg gaan missen.

 

Taleta van Ashamta

Op 28-10-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Taleta. Als gevolg van langdurige tandvleesontsteking waar helaas niets tegen hielp hebben haar niertjes het begeven en moesten we de moeilijke beslissing nemen haar te laten gaan.

Defy van Ashamta

Op 7-1-2013 hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Defy in te laten slapen. Ze had een inoperabele tumor in haar wang zitten.  We zullen haar heel erg missen.

Paris van Ashamta

Op 6-6-2013 hebben we afscheid moeten nemen van Paris. Paris was al geruime tijd ziek. Op het eind had ze uitdrogings verschijnselen als gevolg van falende nieren.

 

Carry Through Sammy Jo's Nefertari

 

Aura van Ashamta

 

Op 27-11-2015 hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van Aura. Ze ging voor een simpele sterilisatie naar de dierenarts. Helaas kreeg ze reactie op de narcose en overleed op de operatie tafel nog voordat de operatie was begonnen. Helaas waren reanimatie pogingen niet succesvol. Wij en de andere katten  zullen Aura (ons ratje)  heel erg missen.

 

Koontucky Hesperia

Thunderpaw's Blackberry Blossom

Blossom was al enige tijd niet helmaal lekker. ze viel erg af en was gewoon op. Helaas hebben we op 2-10-18 afscheid van haar moeten nemen.  Ze was een uitzonderlijk lieve poes en we zullen haar allemaal erg missen/

Masika van Ashamta

op 8-10-18 hebben we onze masika in moeten laten slapen. Ze begon opeens wankel te lopen en kreeg verlammings verschijnselen . Na onderzoek bij de dierenarts bleek ze een groote  nier tumor te hebben. Helaas was het niet te behandelen en hebben we afscheid van haar moeten nemen.

Nephtys van Ashamta

op 11-12-18 is Nephtys haar dochter Masika gevolgd. Ze werd plots ziek kreeg diaree en was in 1 week tijd erg afgevallen. Na onderzoek bij de dierenarts bleek ze diverse tumoren in haar darmen te hebben. Helaas was het niet te behandelen en hebben we haar moeten  laten gaan.

Koontucky Osiris (Max)

Vandaag 24-7-2020 om 17:25 is een tijdperk tot zijn einde gekomen. We hebben onze eerste fokkater, de laatste grondlegger van onze cattery en knuffelkont eerste klas Koontucky Osiris op bijna 17,5 jarige leeftijd moeten laten inslapen. We zullen hem heel erg missen.

Amshula Imani (Manus)

op 31 Augustus 2020 hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van Amshula's Imani hij was pas 10 jaar oud. Net iets meer dan een maand geleden hebben we afscheid moeten nemen van zijn vader Koontucky Osiris. Imani was een enorme knuffelaar met een super lief karakter.

Olympia Rose  van Ashamta

 

Op 9 November 2022 hebben  zeer onverwacht afscheid moeten nemen van Olympia Rose van Ashamta.  

Felicia Rose  van Ashamta

 

Op 8 December 2022 hebben we afscheid moeten nemen van Felicia. Ze was al enige tijd ziek .

Coonity Zuleikha

 

Op 20-1-2023 hebben we afscheid genomen van Zuleikha (liky). Ze had zowel lever als nier falen en we hebben de moeilijke beslissing moeten maken om haar in te laten slapen.

 

Copyright(c) 2006 Cattery Ashamta. All rights reserved